Tevékenységünk

LAKOSSÁGI PIAC (FMCG)

A háztartáshigiéniai papírok szegmensén belül a Harmony márka forgalmazása és a hazai piacon történő bevezetése volt az elmúlt évek feladata. Ma már a Milyo márkanéven gyártott szalvétáink, papírzsebkendőink, kéztörlőink, egyéb háztartási higiéniai termékeink (alufóliák, szemetszsákok, frissentartó fóliák, szilikonos sütőpapír) valamint a Maya márkanéven forgalomba hozott háztartás higiénia papírok (szalvéták, kéztörlő, toalett papírok) megismertetésén dolgozunk.  Célunk az egész országot lefedő kereskedői  hálózatunkon keresztül a teljes választékunk eljuttatása a fogyasztókhoz. A Milyo és Maya termékek már a saját fejlesztésű márkáink.

KÖZÜLETI PIAC

A dinamikus fejlődést mutató közületi piacra belföldön és külföldön egyaránt gyártatunk, minden ár és minőségi kategóriának megfelelő papíripari termékeket. Közületi toalettpapírjaink, kéztörlőink több ezer hazai felhasználónál töltik be higiéniai funkciójukat. Nagy hangsúly fektetünk termékeink állandó minőségére és folyamatos elérhetőségére partnereink számára.

A cégünk termékeire a versenyképes ár mellett a jó minőség, az attraktív csomagolás jellemző.
Közületi higiéniai papírtermékeink jelentős részét saját feldolgozásban állítjuk elő Magyarország több pontján található üzemegységeinkben. Ezek  a tekercses termékek (toalettpapírok, kéztörlők), valamint a teljes szalvétaválasztékunk, amely MILYO illetve MAYA márkanéven elérhető.
Választékunkban megtalálható terméink közül külföldi gyártatásban a hajtogatott kéztörlőket állítjuk elő, elsősorban a környező országokban Horvátországban, Szlovéniaban, Lengyelországban. Középtávú terveink között szerepel ezen termékkör magyarországi gyártása is.

A papírtermékeken kívül számos kiegészítő terméket is kínálunk partnereinknek, többek között professzionális tisztítószerekkel és eszközökkel is állunk vevőink rendelkezésére.

Vállaljuk, hogy nagyobb mennyiség esetén saját márkás termékként gyártjuk és csomagoljuk partnereinknek a kiválasztott termékeket. Egyes szalvétáink vevőink számára egyedi logózással készülnek.

Közületi partnereink elsősorban viszonteladók/nagykereskedők valamint végfelhasználók (létesítmény higiéniával foglalkozó cégek, üzemek, irodaházak, szállodák, iskolák). Megtalálhatóak közöttük költségvetési intézmények, valamint magáncégek is. Jelentős a közbeszerzési eljárások száma is amelyeken elindultunk, közvetve vagy viszonteladó partnereinken keresztül. Partnereinket támogatjuk a legkedvezőbb ár kialakításában, az eredményes pályázat érdekében.

LOGISZTIKA

Cégünk kiválóan kapcsolódik a "Just in Time" rendszerekhez. Köszönhetően a magas raktárkészletünknek és a többszáz tonnás alappapír készletnek, valamint saját autóparkunknak, fennakadás nélkül tudunk szállítani az ország bármely pontjára. Ez megrendeléstől függően akár 24 órás szállítási határidőt is jelenthet.
A cég fő raktárkészlete Budapesten található ahonnan néhány óra alatt teherautóink elérik a hazai célállomásokat, de jelentős készlettel rendelkezünk vidéki raktárainkban is. Ez a logisztikai háttér teszi lehetővé a vevői igények rugalmas, határidőre történő kielégítését.

Dokumentumtár

Nyomdai anyagok, dokumentációk, egy kattintásra

Belépés
Hírlevél
Tisztelt Érdeklődő!

Az Ecoroll hírlevelére feliratkozókat az elsők között értesítjük legfrissebb híreinkről, újdonságainkról, webáruházunk akcióiról.

Kérjük, adja meg e-mail címét: