Minőségbiztosítás

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS – ISO 9001

Társaságunk elkötelezett a fogyasztói igények magas szintű kielégítése mellett mind az intézményi mind a háztartási fogyasztók esetében. A fogyasztói igények kielégítésének legfontosabb eszköze a magas szintű minőségbiztosítás. Minőségbiztosítási rendszerünket az ISO 9001-es szabványnak megfelelően auditáltattuk. A cégvezetés elkötelezettsége és a rendszeres audit garantálja számunkra a rendszer kiváló működését és ezáltal a folyamatos magas színvonalú gyártási és kereskedelmi folyamatokat, kiváló minőségű termékeket.

KÖRNYEZETVÉDELEM – ISO 14001

Elkötelezettek vagyunk természeti értékeink megőrzésében és a fenntartható fejlődés biztosításában. ISO 14001 szabvány szerint auditált környezettudatos gazdálkodást vezettünk be. Olyan iparágban dolgozunk ahol a termékeink jelentős része újrahasznosítható és alapanyagként is újrahasznosított anyagokat tudunk felhasználni.
Az általunk gyártott termékek több mint 60%-a készül újrahasznosított alapanyagból. Mindemellett a primer anyagok felhasználásánál kizárólag FSC tanúsítvánnyal rendelkező gyártóktól fogadunk be alapanyagot. Ez azt jelenti, hogy a cellulóz gyártásához kivágott erdőterületeket 100%-ban újratelepítik, ezáltal biztosítva a fenntartható fejlődést.
A társaságunknál keletkező hulladékot szelektíven gyűjtjük, tömörítő-bálázó géppel csomagoljuk és újrahasznosításra értékesítjük azokat.
A környezetet szennyező anyagok a gyártási folyamataink során nem keletkeznek. A környezetvédelmi és munkavédelmi zajterhelést folyamatosan ellenőrizzük. A mért értékek messze az előírt határértékek alatt maradnak.

 

Dokumentumtár

Nyomdai anyagok, dokumentációk, egy kattintásra

Belépés
Hírlevél
Tisztelt Érdeklődő!

Az Ecoroll hírlevelére feliratkozókat az elsők között értesítjük legfrissebb híreinkről, újdonságainkról, webáruházunk akcióiról.

Kérjük, adja meg e-mail címét: