Hírek
Rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése az Ecoroll Hungária Kft-nél

Az Ecoroll Hungária Kft. 2004 óta háztartási és higiéniai papírtermékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, országszerte több telephelyet is működtet. A technológiai fejlesztések nagyobb kapacitásokat jelentenek számára, így képessé válik növelni eredményességét, amely azonban az alkalmazotti létszám növekedését is szükségessé teszi. 

A cég tulajdonosai és vezetése a rugalmas foglalkoztatásban a jobb gazdasági eredményeket és nagyobb hatékonyság forrását látják. Nyitottak a piac bővítésére, elkötelezettek a megbízható munkavállalók megtartásában, s ezt a munkavállalók nagyobb része is egyértelműen érzékeli. Ennek érdekében a foglalkoztatási formák több fajtáját igyekeznek kipróbálni, a pozitív tapasztalataikat a sikeres működés szolgálatába állítani. A cég számára különösen fontos a munkavállalók megtartása (szemben pl. a csomagoló kollégák fluktuációjával) hiszen egy-két fontos, operatív munkát végző munkavállaló kiesése is jelentős veszélyt jelenthet a vállalkozás számára.

Jelen projekt keretében munkahelyi mentor segítségével tervezzük a rugalmas foglalkoztatás 15 fővel történő bővítését, illetve az ehhez szükséges eszközök beszerzését.

A rugalmas foglalkoztatás bevezetéséhez vezetőink és munkavállalóink az alábbi képzéseken és workshopokon vesznek részt annak érdekében, hogy eredményesen valósuljon meg a bevezetés és hatékonyan tudják alkalmazni a továbbiakban a rugalmas munkavégzési formákat: vezetői és munkavállalói képzések összesen 18 db, vezetői és munkavállalói workshopok összesen 25 alkalom. 

A cég erőfeszítései és elkötelezettségei várhatóan megtérülnek, hiszen miközben elősegíti a hátrányos helyzetű munkavállalói csoportok integrálódását, a családbarát megközelítés adaptálását, hozzájárul a munkaerő lojalitásán keresztül a cég hosszútávú célkitűzéseinek megvalósulásához.

- A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.02.28.

- Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00454

Dokumentumtár

Nyomdai anyagok, dokumentációk, egy kattintásra

Belépés
Hírlevél
Tisztelt Érdeklődő!

Az Ecoroll hírlevelére feliratkozókat az elsők között értesítjük legfrissebb híreinkről, újdonságainkról, webáruházunk akcióiról.

Kérjük, adja meg e-mail címét: