Hírek
Az ECOROLL HUNGÁRIA Kft termelési kapacitásának bővítése

Az ECOROLL HUNGÁRIA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 351,18 millió forint uniós támogatást nyert a GINOP-1.2.1-15 - Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése című pályázati kiíráson a Széchényi 2020 keretében. A 702,36 millió forintos összköltségű beruházás révén a vállalkozás a pályázatban megjelölt eszközök beszerzését valósította meg.

Projektünkben felmerültek új gép beszerzési igények, illetve már nem szükséges, elmaradó tételek. A módosításra a változó piaci igények és ez alapján beérkezett megkeresések, megrendelések miatt volt szükség. Az elszámolható költségek változása és ezzel együtt a beszerzésre kerülő egyes gépek változása a projekt céljában nem jelent változást. Továbbra is társaságunk feldolgozóipari kapacitása kerül fejlesztésre a toalettpapírok, kéztörlőpapírok, szalvéták és papírzsebkendők területén. A változtatással nagyobb mértékű kapacitásbővítést hajtunk végre mint korábban terveztük és a foglalkoztatási adataink is dinamikusan nőnek.

A projektből kimaradt három szalvétagyártó gép, mivel hasonló gépeket még a projekt megkezdése előtt beszereztünk, így ezek beszerzése szükségtelenné vált, ahogyan a targoncák beszerzését is emiatt töröltük. Szintén kimaradt a projektből a papírcső gyártó gép, ennek a beszerzését saját forrásból oldjuk meg. Egy gép esetében típusmódosítással éltünk, kedvezőbb áru megoldást sikerült találni az eltelt idő alatt. Az így felszabaduló támogatási keret felhasználásával kéztörlő és toalettpapír gyártó gépek kerültek beszerzésre.

A beruházás a ECOROLL HUNGÁRIA Kft. fióktelepén valósul meg. Az ingatlan címe: 8000 Székesfehérvár, Seregélyes út hrsz 8134/101. A Kft. elsődlegesen a 8441 vámtarifa számú Papíripari rostanyag, papír vagy karton feldolgozására szolgáló más gép, beleértve mindenfajta vágógépet beszerzését kívánja megvalósítani. A projekt összköltsége nettó 702 364 041 Ft, melyből a támogatás mértéke 50%, azaz nettó 351 182 016 Ft.

Projekt keretében beszerzett eszközök:

  • Papír zsebkendő gyártó gép I.    
  • Papír zsebkendő gyártó gép II.
  • Szalvéta gyártó gép I.
  • Csomagológép I.
  • Csomagológép II.
  • Papírtekercs szeletelő gép
  • Kéztörlő és WC papír tekercselő gép
  • Z Hajtogatott kéztörlő gyártó gép
  • Kistekercses toalettpapír gyártó gép

Projekt befejezési dátuma: 2018.04.27

GINOP-1.2.1-15-2015-00512

 

Dokumentumtár

Nyomdai anyagok, dokumentációk, egy kattintásra

Belépés
Hírlevél
Tisztelt Érdeklődő!

Az Ecoroll hírlevelére feliratkozókat az elsők között értesítjük legfrissebb híreinkről, újdonságainkról, webáruházunk akcióiról.

Kérjük, adja meg e-mail címét: