Gyártás

A hatékonyabb és rugalmasabb ellátás érdekében egyes termékek gyártását saját magunk végezzük. A székesfehérvári feldolgozó üzemünkben történik saját gépeinken a szalvétáink és zsebkendőink nagy részének a  feldolgozása.  Az ütemezett import alappapír gyártás kapcsán folyamatos  készleteket kell raktáron tartanunk, hogy a rendelési  igényeknek megfeleljünk. Az itt előállított  késztermék raktározása részben ezen a telephelyen történik. Kapacitásunk ebben a feldolgozási formában 200 tonna/hónap.

A költséghatékonysági szempontokat figyelembe véve, saját gépeink egy része kihelyezésre került  az  Erfo non profit rehabilitációs  állami  céghez amely  Pécsen működik.  További gyártatásaink vannak még az ország különböző pontjain pl. Mohácson, Szolnokon, Bátonyterenyén. Az említett  településeken a raktárakban rendelkezünk megfelelő  puffer készletekkel, mely jelentősen javítja  a területi disztribuciót.  
Kapacitásunk ebben a feldolgozási formában  300 tonna/hónap.

Dokumentumtár

Nyomdai anyagok, dokumentációk, egy kattintásra

Belépés
Hírlevél
Tisztelt Érdeklődő!

Az Ecoroll hírlevelére feliratkozókat az elsők között értesítjük legfrissebb híreinkről, újdonságainkról, webáruházunk akcióiról.

Kérjük, adja meg e-mail címét: